måndag 23 januari 2012

Mina råd och tips till Socialdemokraterna

Jag har kommit på några saker som kanske skulle rädda socialdemokraterna ur sin kris.
  1. Byt logga. Den ni har nu är ful och liknar mest en son där "konstig" apröv, typ chimpans fast mera röd.
  2. Byt partiledare till en som är snäll och snygg och som inte gör dumma saker som Håkan, Mona och Göran gjorde. Några förslag: Lasse Kronér är ju snäll och snygg. Eller Anders Lundin, Lasse Berghagen eller Daniel Westling eller någon riktigt snygg tjej som Beyonce. Eller ta nån annan snäll och snygg. Ni vet säkert många fler.
  3. Privatisera partiet. Sälj det till någon rik storpamp. Vladimir Antonov kanske är intresserad, han brukar ju vara villig att slänga ut pengar på konkurshotade företag. Och då kanske också Victor Muller kan bli partiledare, han är ju känd för att ta han tar över sjunkande skepp. Då kanske ni även kan hålla till i SAABs gamla lokaler och då kan ju alla saabanställda bli ministrar och komunalpolitiker i Trollhättan, å dä är ju bra för de är ju arbetslösa och blir glada över att få jobb och så röstar de på er.
  4. Byt politik. Den ni har haft de sista åren har inte varit så populär bland väljarna. Byt till en politik som så många som möjligt tycker är bra. Sänk aldrig bidrag. Bara höj. Tro mej, då får ni många fler väljare.
  5. Ni kanske även skulle se över eran grundläggande ideologi? Den ni har nu är omodern. Nu ska det vara mycket fokus på pengar, utseende och sex. Satsa på en ideologi där alla får det mycket bättre och får ligga ofta.
  6. Kämpa för att sjuksköterskor och annan vårdpersonal ska få det bättre och högre lön. Då menar jag ju inte läkare för de har redan så det räcker. Ta ut en högre skatt av dumma och elaka personer och finansera det med. Typ, ta från de dumma och ge till de snälla (kunde kanske va en bra slogan). Ungefär som Robbin Hood fast i kostym och slips.
  7. Förbjud våld och krig och svält och mygg. 
Ja följer ni dessa riktigt bra råden från mej så kommer ni garanterat att få fler röster. Kanske även min.