tisdag 18 december 2012

Rasistiskt pepparkakshus byts ut mot partytält

Det är bröderna Grimms saga Hans och Greta som har fällts av granskningsnämnden p.g.a att häxan bor i ett pepparkakshus. Pepparkakshus anses som kränkande och grovt rasistiska i Sverige och bör därför bytas ut enl. granskningsnämnden. Detta har bokförlaget Pollyester tagit fasta på och därför bytt ut pepparkakshuset mot ett partytält av modellen "Gille 6000", som framgår av bilden. 
Delar av texten har därför också ändrats.

- Hans jag är rädd. Kvider Greta.
- Du behöver inte vara rädd Greta. Tröstar Hans, och lägger sin extremt långa arm runt hennes huvud.
- Titta Hans!! Ett hem. Ropar Greta plötsligt med fulla munnen med glass.
- Det är inget hem, det är ett partytält av märket Gille 6000. Visste du att du kan köpa ett sådant på Rusta för bara 2 695 kr? Skrockar Hans och ler som bara tyskar kan.
- Det är fem gånger tolv meter, hela 60 kvadratmeter med plats för ca: 150 personer. Fortsätter Hans, nu med mycket barsk röst.
- Tänk vilka orgier man skulle kunna ha i ett sådant. Väser Hans mellan sammanbitna tänder.
- Kom vi smyger dit och ser om det bor en häxa i tältet. Viskar Greta.

THM har försökt att nå bröderna Grimm för en kommentar, men de är tydligen döda sedan länge och ställer sej därför ej så positiva till en kommentar.

Dietmar Drabant.

Det blir inget samarbete mellan Sting och Metallica

Det förväntade samarbetet mellan Sting och Metallica verkar inte bli av.
Förhoppningarna om att den brittiske sångaren Sting skulle hoppa in som den femte bandmedlemmen och ny låtskrivare i det amerikanska trashmetal bandet Metallica grusas. Sent på fredagskvällen gjorde Metallicas sångare James Hatfield klart att så icke var fallet.
- f**k!! Det var det dummaste jag hört, var f**k har du fått det i från? J**la Mother f**ker. Skrek han på en knastrig telefonledning från Los Angeles.
Vi har även försökt att nå Sting för en kommentar, men han befinner sej i norra Tibet på en välgörenhetsgala för att dra in pengar till dubbelamputerade, föräldralösa skogsmöss. Men vi fick tag i hans agent som svarade:
- Är du full? på i princip allt vi frågade.


Tha Ehn Suph