måndag 2 september 2013

USA står redo utanför Gotland

Ja USA har skickat ytterligare 6000 man till Östersjön. De står redo ifall FP får som de vill om ytterligare en "Pappamånad".
Jämställdhetsminister Maria Arnholm tror att en sådan reform skulle ge stöd åt att höja kvinnors löner och pensioner. Detta är en kränkning mot mänskliga rättigheter, anser USA och FN.
En familj bör få bestämma själv vilken förälder som ska stanna hemma med barnen anser de.
Nu står USA beredda att anfalla Sverige om FP får som de vill. President Barack Obama sa sent i går kväll, (polsk tid) i ett tal till en amerikansk minoritet att USA är beredda att ta till våld mot den svenska regeringen med Fredrik Reinfeldt i spetsen om de följer FP:s linje och inför ytterligare en "pappamånad". Det rör sej i första hand om kryssningsrobotar av typen "Fuckyoujohnny" som sätts in mot strategiska mål. Typ mot, Skansen, Liseberg, Böda camping, Ullared, Vidars fiske och klass 3B på Gruvlycke skolan i Karlstad. Om ej Sverige tänker om så tänker USA kalla Sverige för en  "Sovjet stat" eller ett "CP land".  Vart jag vill komma med detta blogginlägget förtäljer inte historien.

Emma Lök Vitvinsvinäger Johnson