måndag 13 maj 2013

Jesus visade sej i teflonpanna i Flen

Brynolf Trottel från Flen har nu träffat Jesus ytterligare en gång. Denna gång i sin stekpanna.
Ja det var på morgonen den 9 maj som 59 årige Brynolf Trottel från Flen såg frälsaren ytterligare en gång. (Se inlägg från den 23 mars).
" Jag skulle äta ägg och bacon till frukost när det hela hände" Berättar Brynolf med flackande blick. " Jag hede stekt baconen så där knastrigt goda som både jag och Gredina tycker om. Ja Gredina är min fru. Hon är inte hemma idag för hon har fått en avi ifrån posten om att hon hade ett paket att hämta, så hon har just cyklat iväg neråt city för att hämta det. Ja. Hon fick ta min cykel idag för hennes är det punktering på. Det är sjunde gången i år. Ja, inte som hon har fått paket ifrån posten utan som hon har fått punktering menar ja. Nej. Faan. Här står jag och pratar cyklar,punkteringar och paket när det var Jesus jag skulle prata om. Yrar Brynolf vidare.
" Ja knäckte två ägg i pannan, sen såg ja Jesus klart och tydligt i stekpannan. Jag lånade Gerdinas mobiltelefonkamera, Oj det var ett långt ord. Du får väl skrivkramp om du ska skriva ner hela det långa ordet? Ja lade ut bilden på min facebooksida och har redan fått fjorton "likes".

2012 rapporterades ca: 3000 fall där folk har sett vår frälsare tagit form på de mest underliga sätt.
Att någon har fångat Jesus på bild på detta sätt är däremot sällsynt.

Tilde Von Vääs