tisdag 31 januari 2012

Rolling Stones vs Mötley Crue

Alla kan köpas för pengar. Är det så? Undrar om Rolling Stones använder kläder från Dressmann eller om de tycker de är snygga? Jag har då aldrig
sett Keith Richards i ett par Mc Gordon jeans.
Jag skulle lätt kunna köpas. Om någon erbjöd mej en miljon kronor för att jämt gå omkring i ett par rosa stickade yllebyxor, så skulle ja omedelbart nappa.  Men det skulle nog klia.
Fast det vore ju bättre att vinna den miljonen på t.ex triss. För tänk om man skulle få ett erbjudande att göra reklam för ett klädmärke som man egentligen inte alls tycker är fina. Skriva ett livstidskontrakt, och tvingas gå omkring i dem jämt och sedan vinna en miljon på triss. Och sen även ärva en avlägsen släkting och hitta guld och olja i trädgården. Och investera alla sina papper i aktier och värdepapper, och få avkastnig på dessa så att man får en total förmögenhet på 6 miljarder dollar. Och sen behöva gå omkring i jättefula kläder hela livet, fast man är stenrik och kan köpa precis vilka kläder som helst. Va trist. Jag skulle aldrig våga skriva på ett sådant kontrakt. För man vet ju aldrig hur livet utvecklas. Man månste ju tänka positivt....eller inte. Sen är ju frågan. Varför skulle nån erbjuda mej något sådant? Inte för att jag dansar bra i varje fall.