torsdag 2 maj 2013

Nu kan man deklarera i duschen

Tekniken vinner ny mark.
Nu har Panasonic med sin nya vattentäta model Eluga SS Foam gjort det möjligt att deklarera i duschen.
Många har efterfrågat just denna möjlighet i årtionden. Att deklarera i duschen har nu blivit allt vanligare. Vardagen blir allt stressigare. Man jobbar, hämtar barn på dagis, lagar mat, lutar av möbler och fikar med svägerskor. Den enda gången man får tid över för sej själv är när man sover, när man duschar eller när man är död.
Detta har nu Panasonic tagit fasta på och utvecklat denna nya vattentäta deklarations mobil, Eluga SS Foam. Tillsammans med en App för förenklad duschdeklaration. Denna telefon är även utrustad med GPS så att du lätt kan se och vara säker på att det är i duschen du står när du ska påbörja din deklaration, så att du inte står ute i regnet (för det vore ju genant om du var naken). Telefonen har även kompass, vattenpass, krok för handuk, spegel, nageltång och en enkel kalkylator. Försäljningssiffrorna har rusat i höjden.
Panasonic håller även på och utvecklar telefoner som gör det möjligt att deklarera när man sover, åker motorcykel, lutar av möbler, letar efter bortsprugna husdjur och när man är full.

Andra saker man kan roa sej med när man duschar är:

Lokalisera foten.
Demonstrera.
Nynna på sina Thin Lizzy favoriter.
Äta sjötunga.
Luta av möbler.
Luta sej åt vänster eller höger.
Intimhygien.

Arkimedes Lunch.