tisdag 4 december 2012

Såg på SVT en hel kväll utan att somna

En 26 årig man från Uppsala tittade på SVT en hel kväll utan att somna. Nedsatt syn och överdosering av ADHD medicin tros vara orsaken till den historiska bedriften.

Sebastian Nesbit 26 år från Uppsala tittade på torsdagskvällen på SVT en hel kväll utan att somna. Han ska enligt vittnen sett på program som: Go Kväll, Kobra, Aktuellt och Kulturnyheterna utan att ens "nicka till".
- Detta är en bedrift i klass med Usain Bolts 19.19 på 200 meter eller Sergej Bubkas 6.14 m i stavhopp. Säger en något obekväm talesman till THM. Detta var det 69:e försöket att plöja igenom en hel kväll med SVT. De flesta försöken har misslyckats när program som "Fråga Doktorn" eller "Landet runt" dykt upp i rutan. Men efter rigorös "höghöjdsträning" med bandade avsnitt av "Hubinette" och "På spåret" har han nu äntligen lyckats.
- Nu satsar jag på att klara av en förmiddag med "Gomorron Sverige" följt av "Nyhetstecken", "Oddasat" och "Uutiset", utan att få utmattningsdepression. Säger Sebastian och slår sej för bröstet.
- Klarar han det så borde han nomineras till Bragdguldet, Säger den något obekväme talesmannen.

Bridget Whitesnake.