torsdag 8 november 2012

Socialdemokraterna byter namn

Efter att ha tagit över moderaternas partiprogram från valet 2002 funderar nu socialdemokraterna på att byta namn till Gamla Moderaterna.
- De har ju så många bra idéer. säger deras nyvalde partisekreterare Bror Duktig till THM.
- Vi har även frågat Bo Lundgren och Carl Bildt om de vill bli partiledare, men de ville inte, fortsätter Bror Duktig.
- Drömmen vore ju att få Freddan, men han är ju redan upptagen, ältar Bror Duktig på.
Det har kommit till THMs kännedom att Socialdemokraterna även frågat Fredrik Reinfeldt om de, MP och VP också får vara med i Alliansen.
- På detta vis skulle vi lätt få egen majoritet vid valet 2014. Om vi mot förmodan inte skulle få detta kan vi ju alltid bjuda in SD till samarbete. Ångar Bror Duktig på.
Vi ringde upp Fredrik Reinfeldt och frågade vad han tyckte om idén. Han svarade "Ja tycker de är taskiga som härmar oss" och kallade han dem för "Härmisar" och sa att han skulle säga till talman om de fortsatte.
Vi på THM tycker idén är förkastlig. Det måste finnas en stark opposition om politiken ska fungera i ett land. Alla kan ju inte tycka samma sak.

Till saken hör även att Bror Duktig är den yngste partisekreteraren i socialdemokraternas historia. Med sina 15 år sänker han medelålder rejält och är även den enda i partiet som äger en skoter och lyssnar på Orup.

Admer.