söndag 26 maj 2013

Nya tider - Nya resmål

Svenska rökresor satsar nu på resmål för rökare. Resan startar vid Gruvön och går med buss ner till Ruhrområdet i Tyskland. Vi bor på ett företagshotell bredvid kolkraftverket Poo Leistung intill svavelfabriken Krebs. Det är givetvis tillåtet att röka på bussen och på hotellrummet och i resepaketet ingår även fyra limpor ciggaretter av valfritt märke.

Mystiska hedniska symboler upptäckta i Karlstad - Förbryllar forskare

   Symbolerna som hittats är sk. pentagram. En fem uddig stjärna som står för de fem elementen, jord, vatten, eld, luft och anden. De användes av häxor och sk. healare under medeltiden vid riter av de mest kusliga slag.
   Historie och symbolprofessorn Elmer Bearnaise vid Karlstads universitet upptäkte symbolerna av en slump när han kladdade lite på ett Karlstads fotografi när han talade i telefon med en norsk kollega.

Det första exemplet är rådhuset. Om man drar en rät linje från flaggstångens bas, ner till ett av fönstren på rådhuskaffét. Upp till kolonnens krås. sedan rakt över till motsatt krås, ner till fönstret på gatuplan på betraktarens högra nedre hörn och sedan upp till flaggstångens bas igen. Pentagram. Detta är något som funnits där sedan huset byggdes 1869. Fast ingen har lagt märke till det. Då ska vi veta att det gamla rådhuset totalförstördes vid branden i Karlstad 1865. Nu kan man ju bara spekulera i vad som orsakade branden? Eller vem? Det kanske var djävulen? Efter detta gjorde Elvin flera undersökningar och upptäkte att Karlstad är alldeles fullproppat med pentagram
Exempel nr 2 är Karlstadsolen. Ritad av den hedniske trollkarlen Lasse Sandberg. Att hans tidiga böcker om Lilla Anna och långa farbrorn innehåller dålda hedniska budskap i texten har vi ju så här i efterhand förstått. Med detta kan man ju förstå att Karlstad kanske Står i förbund med djävulen. Nöjesfabriken   behöver ju inte granskas så mycket för att se deras allians med djävulen. Där dansas och dricks det till toner av hårdrock som är en musikstil som vi vet är startad av Lucifer i början av 70 talet. Även inom heavy metal används pentagrammet flitigt.                                                   
Exempel 3 är Sven Erik Magnusson. Här ser vi ju tydligt hur ett pentagram framträder i hans annsikte.Sven Ingvars skivor är smockfulla med djävulsdyrkan och ritualmord. "Det var dans bort i vägen" innehåller textrader som "Satan, satan va dä ä varmt" om man spelar den baklänges. Elmer Bearnaise ska nu fortsätta sin forskning med dolda pentagram i Karlstad och hoppas på ett fett anslag från kommunen och EU för att kunna fortsätta. Han planerar att publicera resultatet i en bok när allt är klart. Arbetstiteln på boken är "Är det ludd jag ser i din navel Anette?"

Rasmus Häger